Toco - Jer najbolje je tako

Imate toliko toga što biste željeli, ali nemate dovoljno vremena za to? Ako ste se prepoznali, onda ste dio velike većine koja svaki slobodni trenutak cijeni kao kap pića na dlanu. Uživajte u tim trenucima koliko god kratki bili! Uživajte u finim okusima i dodatnim benefitima koji će vas osvježiti prije novih izazova. Otvorite Toco - jer najbolje je tako!

  • Niskoenergetski napitak s prirodnim sastojcima voća i povrća
  • Originalna kombinacija sočnih voćno-povrtnih okusa
  • Sadrži vitamine koji su neophodan dio pravilne prehrane
  • S prirodnim aromama i bez konzervansa
  • Odličan izbor za sve koji traže manje kalorija
Multivitamin sokovi
Multivitamin voce

MULTIVITAMIN

Svi mi dobro znamo koliko su vitamini važni za svakodnevno funkcioniranje. A vitamina toko ima... Ovako su svi oni bitniji ispod istog čepa pa ne moraš previše razbijati glavu oko toga kojih ima, a kojih ne. Kad imaš toco, onda je sve lako. Osvježi se prirodno osvježavajućim vitaminima plus bundeva i pusti da stvari idu svoji tocom.

Sastojci

Nisko energetsko negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće sa sokom više vrsta voća iz koncetriranog soka i koncentrirane kaše, sa šećerom i sladilom, izvorn vitamina: C, A, niancina, E, B5,B6, tiamina, B9, biotina i B12.

Multivitamin sokovi
Multivitamin voce

NARANČA, MRKVA, NEKTARINA

Kad imaš toko narančastog voća, nije onda neobično da ti padne na pamet sve to pomiješati i napraviti piće koje je toko dobro da ti nije jasno kako je to moguće. Naravno, sasvim prirodno ti dođe da se pitaš, je li nektarina narančasta ili te je piće toko oduševilo da ti je sve odjednom ponarančastilo.

Sastojci

Nisko energetsko negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće sa okusom naranče, nektarine i mrkve, sa šećerima i sladilom, izvor vitamina C, A i E.

Multivitamin sokovi
Multivitamin voce

CRVENA NARANČA, AVOKADO, CIKLA

Neobičan spoj, a toko osvježavajućeg okusa. Dođe ti da se pitaš, kako je to moguće? Tko je to bio toko maštovit da je spojio voće i povrće, crvenu naranču i ciklu. Moglo bi se toko toga još reći, ali je najbolje da sam/a probaš, jer toko je uvijek najbolje.

Sastojci

Nisko energetsko negazirano osvježavajuće bezalkoholno piće sa okusom crvene naranče, avokada i cikle, sa šećerima i sladilom, izvor vitamina C, A, B6 i B12.